نماد سایت پایگاه خبری و تحلیلی رشد

خواص زنجبیل و رابطه آن با چربی سوزی

زنجبیل خواص زنجبیل

زنجبیل خواص زنجبیل

مقالات بهداشت و تغذیه / زنجبیل فواید زیادی برای سلامتی دارد که یکی از این فواید، از بین بردن چربی‌های شکم و لاغری است،در این مطلب توضیحاتی درباره خواص زنجبیل و تحقیقاتی که در این باره صورت گرفته توضیحاتی ارائه داده ایم. با ما همراه باشید.
زنجبیل به عنوان یک مکمل یا ماده تشکیل دهنده مواد غذایی و نوشیدنی‌ها می‌تواند از بدن در برابر چاقی و بیماری‌های مزمن محافظت نماید.
این موضوع در تحقیقات اخیر توسط محققان مشخص شده است.
با اینکه متخصصان هنوز نمی‌توانند دوز خاصی را برای مقادیر پیشگیری توصیه نمایند اما آن‌ها بر این باورند که مصرف زیاد چنین ادویه‌هایی به دلایل مختلف یک انتخاب هوشمندانه است.
نویسندگان این مطالعه تمرکز خود را بر روی جنبه‌های مختلف سندرم متابولیک که ترکیبی از سه یا چند فاکتور خطر برای دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی است قرار دادند. سندرم متابولیک یکی از مشکلات درحال رشد در میان افراد است که به شرایط ناگواری رسیده است.
این بیماری درحال حاضر یک چهارم از کل جمعیت جهان را درگیر خود ساخته است. تمایل زیادی برای بررسی استراتژی‌های موجود برای درمان و پیشگیری از سندرم متابولیک وجود دارد. از جمله این موارد می‌توان به گزینه‌های غیر دارویی اشاره کرد.
زنجبیل یکی از ادویه‌های پرمصرف در جهان سابقه طولانی در طب سنتی دارد و می‌تواند بیماری‌های مختلفی را درمان کند.
مطالعه موجود نشان می‌دهد این ادویه چگونه می‌تواند در سوختن چربی، هضم کربوهیدرات‌ها و ترشح انسولین مفید باشد.
زنجبیل مانع از استرس اکسیداتیو می‌شود و می‌تواند خاصیت ضد التهابی داشته باشد. این ادویه قادر است کلسترول خون و فشار را پایین‌تر بیاورد.
در این شرایط احتمال بروز بیماری آترواسکلروز که تجمع چربی خطرناک در شریان هاست کاهش پیدا می‌کند.
شواهد این مزایا در حیوانات و مطالعات انجام شده در آزمایشگاه بیشتر از انسان هاست. زمانی که موش‌ها از این ادویه استفاده می‌کنند می‌توانند وزن و التهاب سیستماتیک خود را کاهش دهند کلسترول خون خود را پایین‌تر بیاورند، قند را کاهش دهند و از بدن خود در برابر اثرات مضر بیماری‌های کبد چرب محافظت نمایند.
مصرف این ادویه ارتباط مثبتی با تغییر در سطح کلسترول، قند خون، فشار خون، پروتئین‌های التهای و سلامت کبد دارد.
“ماری پیر اونگ” پروفسور طب تغذیه در دانشگاه کلمبیا بر این باور است که علم هنوز در مورد این فرمولاسیون‌ها مطمئن نیست و نمی‌داند چه دوزی برای افراد بهترین دوز خواهد بود.
این حوزه در ابتدا ارتباط ادویه‌های مختلف بر روی سلامت انسان‌ها را مورد ارزیابی قرار داده است اما تحقیقات بیشتری برای این کار نیاز خواهد بود.
این تحقیقات امیدوارکننده هستند. درحال حاضر افراد باید بدانند که زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و خواص ضد التهابی است و می‌توانند آن را بدون آسیبی به رژیم غذایی شان اضافه نمایند.
این ادویه علاوه بر مزایای متابولیکی که دارد می‌تواند حالت تهوع، دردها و گرفتگی‌های دوره قاعدگی و درد عضلانی را تسکین ببخشد.
استفاده از ادویه‌های مختلف همچون زنجبیل همیشه بهتر از اضافه کردن نمک زیاد به غذاهاست.

خروج از نسخه موبایل